dimarts, 28 de setembre del 2010

Les narracions perennes

Les Narracions perennes va ser un dels primers llibres publicats per Enric Valor. S'anomenà, en un principi, Narracions de la Foia de Castalla, i apareixien les "Contalles de la boira" i "Contalla d'un orat". "L'experiment de Strolowickz" va ser la seua estrena com a narrador al 1931.
Per trobar més informació sobre aquest llibre, seguiu aquest enllaç. Es tracta del pròleg de Vicent Escrivà a l'edició de les Narracions que es feu al 1987.

1 comentari:

  1. Anna,t'aniré pujant les coses on toquen, d'acord? (l'story-boad, amb la seua entradeta del blog...)
    Així, doncs, et fique el primer resum del conte que vàrem fer:

    25-09-'10

    L'EXPERIMENT DE STROLOWICKZ

    El baró de Boitiérres arribà de casa del doctor a sa casa amb el cos de Letroux. Letroux també arriba a casa del baró amb el cos del baró. El baró es pensa que s'ha tornat boig (ell no sap el que ha passat amb l'experiment) i mata a Letroux, que té el seu cos, creu que s'ha matat a si mateix. Al dia següent el baró li va contar a Strolowickz el que habia passat amb el seu experiment i li preguntà si Letroux es recuperaria. Li demana que torne a fer l'experiment però a l'inrevés perquè vol tornar al seu cos encara que estiga ferit. Strolowickz ho fa. El baró te una ràpida recuperació mentre que Letroux ha sigut condemnat a 10 anys de treballs forçats a Tolon i Strolowickz per salvar-lo de la condemna, ha perdut quasi tota la seua fortuna.



    Alberto -> Baró de Boitièrres
    Héctor -> Letroux
    Inma -> Doctora Strolowickz
    Padmy - Càmara / ajundant hindú
    Célia -> Narradora

    Ací ho tens. A la entrada de l'story board et fique el que vàrem fer, i en la del guió, idem.

    ResponElimina