dimarts, 19 d’octubre del 2010

L'experiment de Strolowickz

Bé amics, ja tenim el nostre video muntat. És un poquet curt però amb 10 pàgines de capitol no podiem fer més.



Aquest és el nostre curt.
Esperem que vos agrade!

dijous, 14 d’octubre del 2010

Les contalles de la boira

Doncs ja hem representat en classe el nostre curt sembla que ha agradat bastant ens han donat l'enhorabona pel treball i ens han aplaudit, nosaltres estem molt orgullosos del nostre treball ja que ens hem esforçat i treballat molt perquè quedi com ha quedat i si no ha pogut quedar millor és per la falta de temps però bé estem orgullosos de tot l'esforç i dedicació i sobretot del resultat d'això..

Bé doncs ja em deixe de palabrería i vos deixe el video perquè pugau vorelo.

Esperem que vos agrade tant com a nosaltres.


dissabte, 9 d’octubre del 2010

CONTALLES DE LA BOIRA



Abans de tot volem dir que el nostre grup ha patit problemes amb un membre ,això ha supossat que s´anara del grup i hem tingut que canviar alguns dels personatges.

Durant aquesta setmana hem acabat de gravar “Les contalles de la boira” i avui hem començat a muntar . Esta quedant molt bé i molt reial. Ens ho hem passat de meravella en el rodatge,hem rigut com mai amb cada errada i cada castellanisme que fèiem però en aquest projecte hem après a divertir-nos i treballar junts i sobretot a treballar en grup. Ha sigut una experiència molt divertida i enriquidora per a tots.


Molt promte voreu el curt i esperem que vos agrade tant com a nosaltres.
ENS ENCANTA!



Vos deixem unes poquetes fotos.

Un bes per a tots.


dimecres, 6 d’octubre del 2010

Ca Alberto (1ª i 2ª escena)

Ahir anàrem a gravar a casa de Alberto. La primera escena va ser fàcil però la segona em va costar dir les paraules adequades y es va allargar un poquet. Després com ya teniem les dos primeres escenes fetes vàrem decidir fer la cinquena també, la férem al parc de l'Eixereta y no va costar massa. També ens vàrem fer moltes fotos. Demà anirem a ma casa a gravar les dos escenes que falten.

divendres, 1 d’octubre del 2010

Les contalles de la boira

Hui ha sigut el primer día de rodatge per a aquest grup,ens hem rigut molt i ens ho hem passat molt bé.
Ha suigut un día dur encara que ens ho hem passat bé, hem treballat a muntó.Encara ens queden escenes per a grabar pero ja hi hem adavantat treball.
Vinga que ja queda menys.

I per últim vos deixem les poquetes fotos que hi hem pogut fer al nostre primer rodatge,perque el video ja ho voreu tot montat en poc temps.